Sunday, January 25, 2009

Bercuti di Port Dickson











Tengoklah betapa gembiranya mereka...

Mungkin dah terlambat tapi aku baru aje pasang streamyx so bolehlah aku updatekan balik blog aku ni. Pada 19.12.2008 - 21.12.2008 aku anak-beranak dan 2 org kakakku serta anak-anaknya telah pergi ke Tiara Beach Resort Port Dickson Negeri Sembilan. Biasalah kalau pergi bercuti di kolam mandi, budak-budaklah yg paling gembira sekali, yg tua nak mampus pun suka jugak... tak caye boleh tgk video, tapi aku download errorlah pulok. Ni nak kena tanya sifu...ni
Malam minggu kitorang pegi jln-jln kat bandar Port Dickson, beli limau mandarin 3 kotak, 3 hari dah licin. Hari Ahad tengahari baru kitaorg check out dan balik rumah berehat dan kemas rumah.





2 comments:

Test 1 Freescale said...

tu la..bab2 blog ni p tanye sifu tu..die memang sifu pun..hahak..

erk p pd bukan mandi laut ke?..kalo setakat mandi kolam kat umah sy ni pun bole..hahak..

Sally@Joyah said...

Nak kena tunggu 11 hari baru jumpa sifu...mandi laut airnya masin anak-anak x suka. ada kolam ke kat rumah? nanti blhlah tumpang mandi