Sunday, February 8, 2009

Puncak Run

Diantara bakal-bakal pelari negara sambil diperhatikan oleh Irfan,Izza, Aus n Ana



Pada 7/2/2009 sekolah anakku telah mengadakan larian 'Puncak Run',alah macam kita dulu dipanggil merentas desa.Bermula pukul 9.00 dan berakhir lebih kurang pukul 12 tengahari. Makanan dan minuman di sediakan di sekolah. Along dan Eisya pun mengambil bahagian tapi tak menang cuma dapat mata untuk rumah saja. Aku telah mengambil gambar mereka semasa mereka lalu di hadapan rumahku. Along dengan gayanya berlari dengan pantas... tu pun depan rumah aje lepas tu slow balik...... biasalahkan nak tunjuk macho...

Along dengan gayanya tengah berlari

1 comment:

Ghazali B Abd Aziz said...

Rajin dah update sekarang nih!!!

Mabrukkk ....